toppbilde

SONETERAPI

Vi kan lese om Soneterapi fra de fleste og eldste kulturene i verden. For ca. 5000 år siden har mennesker fått behandling i form av trykkpkunktmetoden, både i kina, india og Egypt, for å nevne noen.

På 16-hundretallet ble metoden videreført fra indianerne i Nord Amerika for å lege mot smerter og sykdommer. Denne typen behandling blir fortsatt brukt i deres reservat i dag.

En amerikansk lege, William Fitzgerald (1872-1942), hadde kunnskaper om medisin av urinnivåner fra amerika og folkemedisin med trykkbehandling. Han utviklet og inførte denne metoden i vestlig medisin. Fitzgerald delte kroppen inn i forskjellige soner (horiz.+ vert.), og de ulike former for soneterapi ble delt inn i ulike systemer. Han skrev boken "Sone Terapi" og brukte Soneterapi på sykehuset, for å behandle mennesker, som ble en stor suksess.

Eunice Ingham, en Amerikansk massasjeterapeut, ble bekjent med og assisterte Fitzgerald i mange år. Hun lærte hans metode og utviklet den videre til Soneterapi på føttene, som vi i dag kjenner som Reflekssoneterapi. Eunice Ingham har skrevt mange bøker om egne erfaringer med Diagnostikk og Terapisystemer. Disse er i dag grunnlag for Soneterapi i utdanning.

Min personlige mening som Soneterapeut, er at kroppen er et "hologram". Hologram betyr bølgeforminformasjon, der hver del (celle) av kroppen, er dannet av hele kroppen. Soneterapi og Akupunktur vil gjennom stimulering av et bestemt område på kroppen (f.eks. hånd, fot, øre og organer), inneholde informasjoner fra forskellige sansetrinn i kroppen.

Jeg kan ved min behandling av soneterapi utbalansere og harmonisere frekvens
pga. frekvens økning.

Hele kroppen kan bli helbredet fra en liten del i kroppen fordi hvert del er en liten versjon fra hele kroppen
Enkelte helseproblemer kan behandles ved å kna bestemte soner under pasientens føtter
William Fitzgerald (1872-1942) utviklet og inførte Soneterapi i vestlig medisin.
De fleste deler av kroppen er forbundet med soner under føttene (bilde: sonekart)